Rijles in Harderwijk

Rijschool Stam geeft hoofdzakelijk rijles in Harderwijk! Ben je (bijna) oud genoeg voor een eigen rijbewijs, dan kan je bij rijschool Stam al snel beginnen met rijlessen. Ook als je nog geen 18 bent kunnen wij met ons 2toDrive-programma een vroege start maken. Een leuk verjaardagscadeau in de vorm van een rijbewijs. We kunnen rijlessen plannen, zowel overdag als ’s avonds. Er is meestal iemand voor je beschikbaar, zodat je kan werken aan een rijbewijs hier in Harderwijk. We hebben zelfs een spoedpakket beschikbaar voor als er haast bij is. Hierbij kan je in acht weken tijd, vanaf de eerste les tot aan je examen het rijbewijs halen.

Haal snel jouw eigen rijbewijs in Harderwijk

Met rijschool Stam vergroot je de kans van slagen aanzienlijk. Wij passen de lessen aan op jouw persoonlijke voortgang, die wordt bijgehouden met een instructiekaart. Er is daarnaast ook een optie voor een TTT of tussentijdse toets. Hierbij wordt door een examinator gekeken naar mogelijke verbeterpunten, en wordt feedback gegeven op jouw rijstijl. Deze toets zit niet in ieder pakket, maar is vaak wel aan te raden om een goed overzicht te krijgen van je vooruitgang, door een onpartijdige bron. We kijken bij de eerste proefles goed naar het rijgedrag van onze studenten, en geven op basis daarvan een advies voor een lespakket. Onze lessen worden op de student afgestemd, een methode waarmee wij met trots kunnen zeggen voor een rijbewijs het hoogste slagingspercentage in heel Harderwijk te hebben.

We draaien inmiddels 13 jaar mee als rijschool en leren onze studenten de fijnere kneepjes van het autorijden in Harderwijk en omstreken. De student staat in dit proces centraal en door onze jarenlange ervaring hebben we een effectief plan voor vrijwel iedereen. Er wordt getracht zo min mogelijk van instructeur te wisselen, en de student heeft een keuze uit een mannelijke of vrouwelijke instructeur. Dit helpt om de nieuwe student comfortabel te maken achter het stuur en bevordert het leerproces. Voor de theorie bieden wij online lesmateriaal aan om de student voor te bereiden op het examen.

Neem contact met ons op

Met onze hulp groeit jouw kans van slagen enorm, zonder torenhoge kosten. Ook voor het leren werken met TomTom zit je bij ons goed. Je krijgt advies voor een lespakket, om te voorkomen dat je nieuwe rijbewijs in Harderwijk duurder is dan strikt noodzakelijk. Zelfs als je pas 17 jaar bent of een paar maanden daarvan verwijderd bent, kan je bij ons al in de leswagen stappen.